Over ons

Redactie

ESMERALDA FREDERICKX

Esmee is een 26-jarige gekke hondenmama die werkt als verpleegkundige en zich daarnaast bezighoudt met burlesque, modellenwerk (als hobby) en actief is in de pin-up wereld (@dreamettes_belgian_retro_divas op Instagram)
Naast al deze tijdrovende hobby’s heeft ze sinds kort ook een passie voor bewust leven.
Zelf is ze hoogsensitief en door bewust te leven (in de brede betekenis van het woord), houdt ze het in balans.
Daarnaast is ze haar weg aan het zoeken in ecologisch/duurzaam/verpakkingsvrij leven en neemt ze jullie graag mee op avontuur daarin.
Je kan haar ook volgen op Instagram via @missemeraldred

LYNN CLAERHOUT

Lynn is een 28-jarige taalkundige en journaliste met een passie voor lezen, schrijven, tekenen, schilderen, ‘make-up art’ en allerlei andere creatieve bezigheden. Leven doet ze graag bewust. Of om het met een hippe term te zeggen: ‘mindful’. Daarom experimenteert ze bijvoorbeeld met meditatie, gezond eten en minimalisme. Ze probeert zich ook bewust te zijn van haar impact op de natuur.
Wil je haar volgen op Instagram? Dat kan via @lynn_claerhout

Gastbloggers

TINA VERLEYSEN

Tina is 33 jaar, getrouwd, mama van twee kindjes, een hond en een kat. Ze is ook oliecoach en trotse oprichtster van NatureWise en The Bodylovery Project.
Tina is chronisch ziek, maar ook chronisch geweldig gepassioneerd door essentiële oliën en een gedreven ‘bodypositive’ activiste.
Ze laat weten dat ze heel blij is dat ze hier een vaste plaats krijgt om haar passie met jullie te delen!

STEFFIE VANDIERENDONCK

Steffie Vandierendonck is relaxatietherapeute, ‘cleantech ambassadeur’ en moderne druïde. Haar huidige passie is duurzame verandering doorvoeren met enthousiaste medemensen die hun eigen energiesystemen kennen. Wat is je doel? Wat is je drijfveer? En heb je voldoende draagkracht? Die drie vragen maken duidelijk waarom duurzame verandering zo moeilijk is. 
Meer draagkracht en energie krijg je alvast door (opnieuw) te leven volgens je eigen ritme en dat van de planeet. Dat is dan ook waar Steffie op deze blog over zal delen.