Over ons

Redactie

ESMERALDA FREDERICKX

Esmee is een 26-jarige gekke hondenmama die werkt als verpleegkundige en zich daarnaast bezighoudt met burlesque, modellenwerk (als hobby) en actief is in de pin-up wereld (@dreamettes_belgian_retro_divas op Instagram)
Naast al deze tijdrovende hobby’s heeft ze sinds kort ook een passie voor bewust leven.
Zelf is ze hoogsensitief en door bewust te leven (in de brede betekenis van het woord), houdt ze het in balans.
Daarnaast is ze haar weg aan het zoeken in ecologisch/duurzaam/verpakkingsvrij leven en neemt ze jullie graag mee op avontuur daarin.
Je kan haar ook volgen op Instagram via @missemeraldred

LYNN CLAERHOUT

Lynn is een 28-jarige taalkundige en journaliste met een passie voor lezen, schrijven, tekenen, schilderen, ‘make-up art’ en allerlei andere creatieve bezigheden. Leven doet ze graag bewust. Of om het met een hippe term te zeggen: ‘mindful’. Daarom experimenteert ze bijvoorbeeld met meditatie, gezond eten en minimalisme. Ze probeert zich ook bewust te zijn van haar impact op de natuur.
Wil je haar volgen op Instagram? Dat kan via @lynn_claerhout

Gastbloggers

TINA VERLEYSEN

Tina is 33 jaar, getrouwd, mama van twee kindjes, een hond en een kat. Ze is ook oliecoach en trotse oprichtster van NatureWise en The Bodylovery Project.
Tina is chronisch ziek, maar ook chronisch geweldig gepassioneerd door essentiële oliën en een gedreven ‘bodypositive’ activiste.
Ze laat weten dat ze heel blij is dat ze hier een vaste plaats krijgt om haar passie met jullie te delen!

STEFFIE VANDIERENDONCK

Steffie Vandierendonck is relaxatietherapeute, ‘cleantech ambassadeur’ en moderne druïde. Haar huidige passie is duurzame verandering doorvoeren met enthousiaste medemensen die hun eigen energiesystemen kennen. Wat is je doel? Wat is je drijfveer? En heb je voldoende draagkracht? Die drie vragen maken duidelijk waarom duurzame verandering zo moeilijk is. 
Meer draagkracht en energie krijg je alvast door (opnieuw) te leven volgens je eigen ritme en dat van de planeet. Dat is dan ook waar Steffie op deze blog over zal delen.  

CHRISTEL BUSCHOP

Christel is een 32-jarige ‘crazy cat lady’, werkt als secretaresse, en heeft een groot hart voor alle dieren (behalve muggen, maar zeg nu zelf, die zijn wel erg vervelend). Hoewel haar interieur en levensstijl best omschreven kunnen worden als ‘georganiseerde chaos’, is ze zelf een kalme persoon die zich graag bezighoudt met rustige hobby’s zoals lezen, tekenen en het bekijken/beluisteren van David Attenborough’s documentaires. Ondanks twee linkerhanden probeert ze zelf haar groene vingers uit in de tuin, met behulp van haar twee poezen. Onder het motto ‘kleine veranderingen hebben een grote impact’ is ze bezig met haar leven stelselmatig zo ecologisch en verpakkingsvrij mogelijk te maken.

REBECCA BEELEN

Rebecca is een 25-jarige verpleegkundige en diëtiste in wording. Sinds haar tienerjaren is ze al gepassioneerd door voeding en het effect ervan op ons lichaam. Ze gelooft in de kracht van een evenwichtige levensstijl en wil anderen inspireren om op een bewuste manier met voeding om te gaan. Daarnaast houdt ze zich bezig met het bekomen van financiële vrijheid, het spirituele aspect van bewust leven en continue zelfontwikkeling en -verbetering. Wil je haar volgen? Dat kan via @blossoming_becca

KATRIJN DECLERCK

Katrijn is maatschappelijk assistente, 43 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters. Uit eigen ervaring merkte ze hoeveel (mentale) rust orde en structuur in haar (gezins)leven bracht. Gepassioneerd door opruimen en ontspullen, werkt ze sinds 2013 als Professional Organizer. Met Ademruimte geeft ze zowel groepstrainingen als individuele coaching aan bedrijven en particulieren die nood hebben aan minder stress en meer rust. Zelf komt ze tot rust door Ademruimte, door blijvend te leren en door haar hobby’s: sport, collages en lezen. Katrijn houdt van kwaliteit en eenvoud. [email protected]