Bewust leven

‘Esmee goes retro’ met Fotofabriek

Zoals jullie weten, staan retro en vintage in het woordenboek naast mijn naam. Ik ben een grote liefhebber van retro, maar stiekem nog meer van vintage (ook heel duurzaam trouwens).

Toen we van fotofabriek.nl het aanbod kregen om een setje retroprints te laten afdrukken, twijfelde ik geen seconde. Ik kon namelijk wel mooie foto’s gebruiken om mijn keukendeur op te vrolijken. Ik vertel je graag wat ik van de prints vond.

Zo woon ik sinds 2018 samen met mijn verloofde en zijn we rustig aan het renoveren. Rustig, want we zijn niet de mensen dat alles op één twee drie af hebben en al ons geld erin steken. Want we gaan ook graag nog op weekend en op vakantie. En momenteel is al ons spaargeld voorbehouden voor ons huwelijk in augustus.
 We hebben hier in huis de elektriciteit volledig vernieuwd en de keuken is bijna klaar. We moeten nog één muur schilderen, een werkblad ertegen zetten, en dan zijn we klaar. De keukendeur wil ik ook nog schilderen, maar dat is voor wanneer het echt goed weer is en ik dit buiten kan doen. En als je het weer nu ziet, snap je waarom ik dit nog even uitstel.

Terug naar de foto’s.
Van Fotofabriek mocht ik dus één setje foto’s afdrukken in retroprint. Zoals je ziet, staat Tina bijna op elke foto en heb ik er gebruik van gemaakt om ook foto’s van onze reis in Zwitserland af te drukken. Geweldige reis en geweldige herinneringen.
Daarnaast zie je ook één foto van mezelf met Yarrith en mijn ouders. Dit was op de proclamatie van mijn bachelordiploma in september. Trots dat ik toen mijn vintage verpleegkundige cape kon dragen.

Terug naar de keukendeur. Deze ga ik dus binnenkort wit schilderen. Het binnenste ga ik aan de ene kant met krijtverf beschilderen en aan de andere kant met goudspray. Waar de goudspray komt, daar komen deze foto’s ook. Ik heb ze nu al opgehangen want het is gewoon super leuk om tijdens het koken naar deze mooie herinneringen te kunnen kijken. Zeker in deze tijd is het wel leuk om ook mijn ouders dichtbij te hebben.

De kwaliteit vind ik echt super. Toen ik de foto’s kreeg, werd ik echt enthousiast. De foto’s zijn scherp en ik hou van de retrovibes die je erbij krijgt.

De prijs is ook heel betaalbaar. Fotofabriek is zeker een aanrader als je iemand wil verrassen met foto’s. Dit is toch persoonlijk en altijd leuk om te krijgen. Zelf was ik ook enorm verbaasd van de snelheid. Ik had de foto’s vrijdag besteld en zondag had ik ze al thuis. (Normaal zaterdag al, maar het is echt heel druk voor PostNL, dus ik was helemaal verbaasd dat ik ze zondag kreeg.)

Ik kan jullie zeker aanraden om eens naar fotofabriek.nl te gaan en hun aanbod te bekijken.

Met welk fotoartikel kunnen mensen jou altijd blij maken?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met een bedrijf. Dit verandert echter niets aan mijn mening. Die is altijd oprecht en eerlijk.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *