Inspiratie voor een ‘coronacation’: deel 3

Ondertussen is het 6 april. Waarbij iedereen dacht dat de “lockdown” maar tot 3 april gingen duren, was het snel duidelijk dat dit verlengd ging worden.
Nu , mij hoor je niet klagen want ik heb nog genoeg tips om te delen met jullie wat jullie allemaal kunnen doen. Ben je benieuwd, lees snel verder!

Yoga with adriene

Als je yoga zegt, zeggen anderen al vaak : with adriene , zo gekend is ze. Op haar youtube account staan echt honderden filmpjes volgens mij met yogalessen op. Je kan kiezen op hoeveel tijd je wilt spenderen of je kan een reeks meevolgen (zo heeft ze een 30 day yoga challenge voor beginners). Wat ik meestal doe , is kijken waar ik nood aan heb. Na een dag werken merk ik soms dat ik last van mijn rug heb en dan doe ik een les die hiervoor geschikt is. Ik pak een les eruit op gevoel. Als je graag eens yoga wilt proberen, raad ik je het zeker aan. Meer dan een matje heb je hiervoor zelfs niet nodig. Ideaal. Je kan ze hier vinden.

Boudoir by g

Nu tijdens de “coronacation” is het misschien ook leuk om na te denken waar jij u mee gaat belonen na heel de quarantaine. Misschien eens aan een boudoir shoot gedacht? Boudoir by G heeft nu in deze tijd een mooie actie gelanceerd: je kan een mini shoot bij haar boeken en een held nomineren (iemand dat nu kei hard werkt in deze tijd). Deze held krijgt van haar een mini shoot gratis. Hoe lief is dit wel niet? Wel , de actie en alle details vind je hier maar je kan ze ook hier op facebook vinden. Ennee , moest je geen held kennen om te nomineren, denk dan maar aan mij hé *knipoog*

Helende meditatieavond

Als jullie dit lezen, denk ik dat er velen al zullen fronsen. Want Esmee, ben je daar weer met je spiritueel gedoe en meditatie? “Yes I am”. Wen er maar aan .
Ineke Van de Velde helpt vrouwen zoals jij en ik met hun spirituele maar ook persoonlijke ontwikkeling. Zo biedt ze in deze tijd , deze avond om 20.20 uur een helende meditatieavond gratis aan. Samen , online gaat ze met andere mensen mediteren met als doel er voor te zorgen dat je u in deze tijd net iets beter voelt. Zelf merk ik de voordelen van meditatie dus ik ga mijn uiterste best doen om deze bij te wonen. Het evenement vind je hier. Hopelijk tot straks?

Hebben jullie leuke dingen ontdekt in deze “coronacation”? Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *